Corona regels

Coronatoegangsbewijs en legitimatie verplicht

Nieuwe maatregelen voor concertbezoek

Vanwege de overheidsmaatregelen die op 14 september zijn afgekondigd, zijn wij vanaf het concert van 1 oktober 2021 verplicht om bij onze concerten in de Bonaventurakerk te Woerden alleen bezoekers toegang te geven die bij de entree een geldig Coronatoegangsbewijs plus een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) kunnen tonen. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar.

 

Het Coronatoegangsbewijs bestaat uit een QR-code (een vierkant van zwart/witte blokjes) die wordt getoond in de Coronacheck-app op uw smartphone of een QR-code die door u is uitgeprint. Deze QR-code wordt bij de entree door ons uitgelezen met een smartphone ter verificatie.

Onze vrijwilligers bij de ingang kunnen u assisteren bij het tonen van de QR-code.

Deze regeling gaat in vanaf het Orgelconcert op 1 oktober, gegeven door Aart Bergwerff

Wij begrijpen dat dit voor u extra regelwerk betekent en dat dit belemmerend kan werken. Het invoeren van het Coronatoegangsbewijs is de enige manier om onze concerten vanaf 1 oktober te kunnen voortzetten. Andere alternatieven zijn door de overheid helaas niet toegestaan.
Wij hopen dat u ondanks deze procedure toch onze concerten zult blijven bezoeken, en hopen dat deze maatregelen van tijdelijke aard zullen zijn.

 

 

Reserveren voor een concert is niet meer nodig

 

Het is vanaf 1 oktober niet meer nodig om vooraf uw concertbezoek te reserveren. Het reserveringssysteem op onze website zal daarom worden uitgeschakeld. Bestaande reserveringen blijven wel geldig. De zaalcapaciteit bepaalt hoeveel bezoekers wij bij een concert kunnen toelaten. Wij laten bezoekers toe in de zaal totdat deze capaciteit is bereikt.

Wij zijn verplicht om van elke bezoeker de naam en contactgegevens (emailadres of telefoonnummer) vast te leggen bij de entree, zoals dit tot nu toe ook in ons reserveringssysteem gebeurde.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

08.10 | 13:19

sadgasdg

...
03.10 | 13:37
Welkom heeft ontvangen 30
03.10 | 13:34
De Orgelconcerten heeft ontvangen 3
18.04 | 12:29
Adres en Landkaart. heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk